OnLeaksin vuotamien kuvien mukaan Galaxy A54 tulee muistuttamaan ensi vuoden Galaxy S23 -malleja.

Samsungin Galaxy A5x-mallisto on ollut jo vuosien ajan yksi markkinoiden myydyimpiä älypuhelimia ja nyt ensi vuonna julkaistavaksi odotettu Galaxy A54 on päätynyt ensimmäisiin renderöintivuotoihin, jotka paljastavat laitteen ulkonäön.

OnLeaks-nimimerkillä tunnetun Steve Hemmerstoffer 91Mobiles-sivustolle vuotamien kuvien mukaan tuleva Galaxy A54 muistuttaa ulkoisesti ensi vuodelle odotettuja Galaxy S23 -malleja ollen varsin pelkistetty ja sijoittaen kolme kameraansa suoraan takakuoren vasempaan yläkulmaan ilman erillistä kamerasaareketta. Vuodon mukaan etupuolta hallitseva näyttö on 0,1” tämän vuoden Galaxy A53:n näyttöä pienempi ollen 6,4-tuumainen, mutta virkistystaajuus ja resoluutio ovat säilyneet ennallaan 120 hertsissä ja Full HD:ssa.

Puhelimen virtapainike ei vaikuttaisi sisältävän sormenjälkilukijaa, eli se sijaitsee todennäköisesti edelleen näytön alla aivan kuten edeltäjämallissakin.  Laitteen paksuus on vuodon mukaan 8,2 mm, mikä on 0,1 mm enemmän kuin Galaxy A53:ssa, mutta huhujen mukaan paksuuden vastineena tulisi myös pykälän suurikokoisempi 5100 mAh:n akku.

Kamerajärjestelmän osalta Galaxy A54:n uskotaan huhujen mukana tarjoavan 50 megapikselin pääkameran aiempien vuosien 64 megapikselisten mallien sijaan. Järjestelmäpiirinkään vuoto ei ottanut kantaa, mutta huhuissa laitteen on odotettu sisältävän Samsungin oman Exynos 1380:n, jota Samsung ei ole toistaiseksi vielä julkistanut, mutta joka on esiintynyt niin ikään vuodoissa.

Lähteet: 91Mobiles, GSMArena, Sammobile

This site uses XenWord.
;