Bixby-näppäin on vihdoin kytkettävissä osittain pois käytöstä Galaxy S8- ja Note8-puhelimissa.

Samsung lanseerasi viime keväänä Galaxy S8 -huippumalliensa yhteydessä Bixby-virtuaaliavustajan sekä sen käynnistämiseen tarkoitetun oman näppäimen. Bixby-näppäin onnistui keräämään paljon negatiivista palautetta, sillä käyttäjälle ei tarjottu mahdollisuutta sen poiskytkemiseen tai uudelleenohjelmointiin. Monissa maissa Bixbyn hyödyllisyys on ollut toistaiseksi kyseenalaista, sillä kyseinen ominaisuus tukee puheohjauksen osalta vain koreaa ja englantia.

Nyt Samsung on vihdoin julkaissut Bixby-sovellukseen päivityksen, jonka myötä käyttäjä voi valita asetuksista Bixby-näppäimen toimintatilan. Toisin sanoen käyttäjä voi nyt ohjelmoida näppäimen niin, ettei se reagoi lainkaan lyhyeen painallukseen. Pitkästä painalluksesta käynnistyy kuitenkin edelleen Bixby Voice -ominaisuus. Lisäksi käyttäjälle ei tarjota edelleenkään mahdollisuutta ohjelmoida näppäimeen jotain muuta pikavalintatoimintoa.

io-tech asensi Bixby-päivityksen onnistuneesti sekä Galaxy S8+ että Note8-puhelimille, jonka myötä sovellus tarjosi Bixby Home -näkymässä mahdollisuutta kytkeä näppäin pois käytöstä asetusvalikkoa kaivelematta.

This site uses XenWord.
;