Vuodon perusteella Note10 noudattaa Galaxy S10 -malleja kulmikkaampaa muotoilua.

OnLeaks on julkaissut yhdessä 91Mobiles-sivuston kanssa ensimmäiset renderöinnit tulevasta Samsung Galaxy Note10 -älypuhelimesta. Kuvat ja video perustuvat tuttuun tapaan CAD-piirustuksiin ja niitä voi pitää hyvin luotettavina.

Note10:n muotoilussa on havaittavissa muutoksia edeltäjämalli Note9:ään verrattuna. Kulmien muotoilu on entistä terävämpää ja päädyt näyttäisivät olevan melko tasaiset. Näytön reunat vaikuttavat kutistuneen entisestään ja etukamera on sijoitettu keskellä näytön yläreunaa sijaitsevassa reiässä. Takakuoressa kameroita on nyt kolme ja niiden sijainti on vaihdettu vertikaaliseksi vasempaan ylänurkkaan. Bixby-näppäimestä on ilmeisesti luovuttu ja virtanäppäin sijaitsee nyt vasemmalla puolella. Valitettavasti myös 3,5 mm ääniliitännästä näyttäisi olevan luovuttu. S Pen -kynä löytyy tuttuun tapaan puhelimen alapäädystä.

Tämänhetkisten tietojen mukaan Note10-mallissa olisi kaarevareunainen 6,3-tuumainen Dynamic AMOLED -näyttö HDR10+-tuella ja 1440 x 3040 pikselin tarkkuudella. Järjestelmäpiirinä on ilmeisesti Samsungin paranneltu Exynos 9825 -malli ja RAM-muistia on versiosta riippuen 8 tai 12 Gt. Kameran teknisestä toteutuksesta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa.

Note10:n julkaisu tapahtuu todennäköisesti tuttuun tapaan elokuussa. Luvassa on huhujen mukaan myös suurikokoisempi Note10 Pro 6,75-tuumaisella näytöllä ja neloiskameralla.

Lähteet: Twitter, 91Mobiles

This site uses XenWord.
;