Navis F240 ja F240 ARGB on suunniteltu yhteistyössä Synergy Coolingin kanssa, mikä näkyy muun muassa Asetek-massasta poikkeavana pumppublokkina.

Puolan ylpeys SilentiumPC on julkaissut uutta verta suljettujen nestecoolereiden markkinoille. Navis F240 ja valaistu sisarmalli F240 ARGB on suunniteltu yhteistyössä Synergy Coolingin kanssa. Sama yritys löytyy myös monen muun SilentiumPC:n coolerin taustajoukoista.

SilentiumPC Navis F240:n prosessoriblokki sisältää asymmetrisen PWM-ohjatun pumppuyksikön keraamisilla laakereilla. Pumpun kierrosalueeksi kerrotaan 1600-2600 RPM. Blokkipumpun tarkempaa rakennetta ei valitettavasti avata, mutta sen erottaa Asetekeista heti ensi vilkaisulla kiitos kulmikkaan pohjan.

Navis F240 -AIO-coolereiden jäähdytin on nimen mukaisesti suunniteltu kahdelle 120 mm:n tuulettimelle. Vakiona jäähdyttimen läpi puhkuu ilmaa kaksi Fluctus 120 PWM- tai 120 PWM ARGB -tuuletinta mallista riippuen. SilentiumPC ei julkaissut mitään konkreettisia lukuja, mutta kehuu F240:n oleman yksi tehokkaimmista 240 mm:n AIO-coolereista huolimatta selvästi kilpailijoita pienemmin meluhaitoin.

Coolerin mukana tulevat sopivat kiinnikkeet AMD:n AM4-kannalle sekä Intelin LGA115x-, 1200-, 1700- ja 20xx-kannoille sekä Pactum PT-3 -lämpötahnaa. ARGB-mallin mukana tulee lisäksi Nano-Reset ARGB -ohjain, joka mahdollistaa valaistuksen hallinnan vaikkei cooleri olisikaan yhteensopiva emolevyn RGB-järjestelmän kanssa.

Navis F240 ja F240 ARGB tulevat saataville välittömästi. SilentiumPC myöntää niille kolmen vuoden takuut ja on hinnoitellut perusmallin 75 ja ARGB-mallin 86 euroon.

Lähde: Lehdistötiedote

This site uses XenWord.
;