Helsingissä majaansa pitävä Legend tulee valmistamaan kultapäällysteisiä Huawei P10 -luksuspuhelimiaan vain rajoitetun kahdeksan kappaleen erän.

Markkinoilla on useita yrityksiä, jotka ansaitsevat elantonsa tekemällä älypuhelimista luksuskoristeltuja versioita. Yksi näistä on Helsingissä majaansa pitävä Legend, jolla on vyön alla luksusmallit Applen iPhone 6S:stä, iPad Air 2:sta, Apple Watchista ja Samsung Galaxy S7:stä.

Nyt Legendin luksuskäsittelyn saa kohdalleen Huawein lippulaivamalli P10. Legend julkaisee puhelimesta erittäin rajoitetun kahdeksan kappaleen erän 24 karaatin kultapinnottein ja VVS1-laatuluokituksen timanttikoristeluin. Kultapinnoite kattaa puhelimen sivut ja takakannen, johon saa koristeluksi erilaisia kiinalaistyyppisiä lohikäärmeitä punaisine timanttisilmineen. Takakannesta löytyy koristeluiden lisäksi Huawein ja Legendin logot, maininnat 24 karaatin kullasta ja VVS1-luokituksen timanteista, puhelimen valmistuksesta käsityönä Suomessa ja sarjanumero.

Uusia pinnoitteita ja koristeita lukuun ottamatta Legendin Huawei P10 ei eroa puhelimen perusmallista. Siitä löytyy sama 5,1-tuumainen Full HD -näyttö, Kirin 960 -järjestelmäpiiri, 4 Gt muistia ja 32 tai 64 Gt tallennustilaa sekä Leican kanssa toteutettu tuplakamera. Voit lukea lisää Huawein P10-lippulaivasta io-techin artikkelista.

Android Headlinesin artikkelin mukaan Legendin luksusversio Huawei P10:stä tulee kustantamaan 2900 – 3030 dollaria riippuen valituista luksusominaisuuksista.

This site uses XenWord.
;