Ashes of the Singularity -peliin on julkaistu tuore v2.11.x-päivitys, jonka luvataan parantavan suorituskykyä AMD:n uusilla Ryzen-prosessoreilla.

Latasimme io-techin testikokoonpanoon Ashes of the Singularity -pelin uusimman v2.11.x-päivityksen Steamista ja ajoimme CPU Focused -testin läpi pelin sisäänrakennetulla Benchmark-toiminnolla. Käytössä oli GeForce GTX 1080 -näytönohjain 1920×1080-resoluutiolla ja kuvanlaatuasetuksista oli säädetty High Profile ja MSAA-reunojenpehmennys oli pois päältä.

Keskimääräinen ruudunpäivitysnopeus parani Ryzen 7 1800X -prosessorilla v2.11.x-päivityksen myötä 3,6 FPS:ää eli noin 10 %.

AMD on julkaissut aiheesta lehdistötiedotteen ja ajanut myös itse Ashes of the Singularity -pelillä eri suorituskykymittauksia, jotka se on julkaissut omassa blogissaan.

Ashes of the Singularity -tulosten lisäksi blogipostauksessa käsitellään DOTA 2 -pelin March 20 -päivityksen tuomaa noin 15 % parannusta minimi ruudunpäivitysnopeuteen Ryzen 7 1800X -prosessorilla.

Kolmantena aiheena blogikirjoituksessa kerrotaan, että emolevyvalmistajilta on tulossa BIOS-päivitys, joissa Ryzen-prosessoreiden AGESA eli AMD Generic Encapsulated Software Architecture on päivitetty.

Mikrokoodipäivitys laskee DRAM-muistien latenssia kuudella nanosekunnilla (6 ns), korjaa kokoonpanon kaatumiseen johtaneen FMA3-bugin, korjaa overclock sleep bugin, jossa prosessorin kellotaajuus tunnistuu virheellisesti lepotilan jälkeen sekä Ryzen Master -ohjelman käyttö ei enää vaadi High-Precision Event Timeria (HPET).

This site uses XenWord.
;