TAITRAn alun perin syyskuulle pandemian vuoksi siirtämät Computex-messut järjestetään seuraavan kerran 1. - 5. kesäkuuta 2021.

Koronaviruspandemia on aiheuttanut tänä vuonna lukemattomien eri messujen peruuntumisen täysin tai vähintään siirtymisen fyysisistä messuista digitaalisiin. Nyt joukkoon on lopulta liittynyt myös Computex.

Computex-messujen järjestäjä TAITRA ilmoitti alun perin Computex-messujen siirtyvän pandemian vuoksi syyskuun lopulle, minkä lisäksi tämän kuun alussa järjestettiin verkkotapahtumia messujen tiimoilta. Nyt TAITRA on ilmoittanut peruuttavansa syyskuulle siirretyn fyysisen tapahtuman tämän vuoden osalta täysin.

Seuraava Computex tullaan järjestämään näillä näkymin 1. – 5. kesäkuuta 2021. Sitä ennen pidetään vielä InnoVEXOnlineDemo-tapahtuma startup-yrityksille YouTubessa 29. kesäkuuta sekä Computex Online 2D Exhibition -virtuaalimessut, jotka käynnistyvät 28. syyskuuta, varsinaisten messujen aiottuna aloituspäivänä.

Messujen peruuntuminen näin myöhään, kun useat valtiot ovat jo avaamassa koronarajoitteitaan on varmasti pettymys usealle. Messujen aiottua ajankohtaa syyskuussa on pidetty yleisesti otollisena esimerkiksi uuden sukupolven näytönohjainten ja mahdollisesti jopa AMD:n Zen 3 -prosessoreiden esittelytilaisuudeksi.

Lähde: Computex

This site uses XenWord.
;