TeamGroupin asema tullaan tuntemaan markkinoilla yhtiön T-Force-brändin Cardea-sarjan jäsenenä ja asemat saapuvat myyntiin vuoden kolmannella neljänneksellä.

TeamGroup on julkistanut ensimmäisen PCI Express 5.0 -väyläisen asemansa kuluttajamarkkinoille. Uusi SSD tulee myyntiin sen T-Force-brändin Cardea-sarjan alla.

T-Forcen nimellä myyntiin tulevalla SSD-asemalla ei ole vielä mallinimeä, mutta TeamGroup kehuu sen kykenevän jopa 13 000 Mt/s:n luku- ja 12 000 Mt/s:n kirjoitusnopeuksiin. Asemat tulevat saataville maksimissaan 4 teratavun kapasiteeteissa. Asemat tukevat PCIe 5.0 -standardia ja NVMe 2.0 -protokollaa. Yhtiö ei paljastanut vielä mitä ohjainpiiriä asemat tulevat käyttämään, mutta todennäköisesti kyse on Phisonin E26:sta, jonka nopeus ja ulkonäkökin sopivat julkaistun kuvan kanssa yksiin.

Aivan heti T-Forcen uutuutta ei tule kaupoista saamaan, vaan yhtiö lupaa niitä markkinoille vasta vuoden kolmannella neljänneksellä eli heinä-syyskuussa. Myös hintatiedot ovat luonnollisesti vielä teillä tietymättömillä. Asemasta on luvassa versiot ainakin grafeeni- ja alumiinicoolereilla.

Lähde: TeamGroup

This site uses XenWord.
;