io-tech testasi neljä suomalaisissa verkkokaupoissa myydyimpien listoilta löytyvää myynhitinnaltaan 70–100 euron väliin sijoittuvaa USB-headsettiä HyperX:ltä, JBL:ltä, Logitechilta ja Razerilta.

Tällä kertaa io-techin testilaboratoriossa on jotain siellä ennennäkemätöntä. Allekirjoittanut otti testiin neljä suomalaisten suurten verkkokauppojen myydyimpien listoilla pyörinyttä keskihintaista USB-liitäntäistä headsettiä. Mukaan valikoitui pitkään suosiostaan nauttinut HyperX:n Cloud II, pykälän tuoreempi Logitechin Pro X, enemmän perinteisistä hifikuulokkeista ja kaiuttimista tunnetun JBL:n Quantum 400 ja Razerin tänä vuonna julkaisema Kraken V3 X. Razerin tuore Kraken ei vielä myydyimpien listoille ole ehtinyt, mutta valmistajan 3,5 mm:n liitäntää käyttävä pelkällä Kraken-nimellä kulkeva headset noilta listoilta löytyy.


AOC-jalusta

HyperX Cloud II:n suositushinta on 100 euroa, mutta testin tekoaikaan sitä oli saatavilla edullisimmillaan 75 euroon. Logitech Pro X:n suositushinta on testijoukon korkein 129,99 euroa, mutta tekoaikaan sitä sai 85 euroon. JBL Quantum 400:n 99 euron myyntihinta testin tekoaikaan vastasi hyvin sen 99,99 euron suositushintaan. Myös Razer Kraken V3 X:n hinta oli Suomessa testin tekoaikaan suositushintaa vastaavalla 79,99 euron tasolla.

Lue artikkeli: Vertailussa 70–100 euron hintaiset USB-liitäntäiset headset-kuulokkeet (HyperX, JBL, Logitech, Razer)

Katso video YouTubessa

Jos pidit videosta niin tilaa io-techin YouTube-kanava ilmaiseksi, kiitos!

 

This site uses XenWord.
;