Thermaltake on saanut mahdutettua RGB-valaistuksen käytännössä kaikkiin tuotekategorioihin, mutta erikoisesti sen kotelouutuudet tulevat vakiona tyystin ilman RGB-valoja.

Myös Thermaltake oli vahvasti esillä Computex 2019 -messuilla. Tänä vuonna yhtiön valikoimaan saatiin messujen myötä muun muassa uusia koteloita, virtalähteitä ja nestejäähdytysratkaisuja.

Thermaltake esitteli heti Computex-messujen kärkeen uudet ToughRAM- ja ToughRAM RGB -muistit. Kuten nimistä voi jo päätellä, ovat ensimmäiset ilman RGB-valaistusta ja jälkimmäiset valaistuksen kera. Erot eivät kuitenkaan jää siihen, vaan muistit on suunnattu myös eri markkinoille. ToughRAM-muistit tulevat saataville DDR4-2400 – 3000-nopeuksissa ja RGB-versiot pelaajille suunnattuina DDR4-3000, 3200 ja 3600-nopeuksissa. ToughRAM-muistien todellinen erikoisuus on sovellus, jolla voidaan seurata kunkin muistin lämpötiloja, kellotaajuuksia ja mahdollisia varoituksia.

Toughpower-virtalähdesarja saa uutta verta PF1 ARGB Platinum- ja GF1 ARGB Gold -sarjojen muodossa. Uudet Toughpowerit ovat modulaarisia virtalähteitä, jotka käyttävät yhtiön omia Riing Duo 14 -RGB-tuulettimia. 80 Plus Platinum -sertifioidussa PF1 ARGB -virtalähteessä on lisäksi valaistu kylkipaneeli Thermaltaken logolla ja virtalähteen kapasiteetilla. Toughpower PF1- sarja tulee saataville 850, 1050 ja 1200 watin ja GF1-sarja 650, 750 ja 850 watin versioina.

Kotelo-osastolla Thermaltake esitteli muun muassa uuden A700 Aluminum Tempered Glass Edition -täystornikotelon. Kuten nimikin sen kertoo, kotelo hyödyntää rakenteessaan runsaasti alumiinia ja karkaistua lasia. A700-sarjan kotelo on E-ATX-kokoluokkaa, siinä missä aiemmin sarjaan esitelty A500 oli ATX-kokoa. A700:n suunnittelussa on otettu huomioon myös nestejäähdytystä käyttävien tarpeet.

Lisäksi yhtiö esitteli uudet S300 Steel TG- ja S500 Steel TG -kotelot. Teräsrunkoisten koteloiden sivut ovat karkaistua lasia. Uusien S-sarjalaisten erikoisuus on mahdollisuus asentaa koteloon peräti 200 mm:n tuuletin. Lisäksi ne hyödyntävät Thermaltaken patentoimaa käänneltävää laajennuskorttijärjestelmää. Järjestelmä mahdollistaa enintään kahdeksan lisäkorttipaikan leveyden edestä laajennuskortteja asennettavaksi vaakatasoon. Koteloiden rakenne on lisäksi modulaarinen, mikä helpottaa asennustyötä ja kaapelien hallintaa.

Nestejäähdytyspuolelle yhtiö julkaisi puolestaan uuden Floe DX RGB -sarjan AiO-coolerit. Sarjan AiO-nestekierrot tulevat saataville 240, 280 ja 360 millimetrin jäähdyttimillä ja ilman liikuttamisesta vastaavat Riing Duo RGB -sarjan korkealle paineelle optimoidut tuulettimet. Tuuletinten lisäksi itse nestejäähdytysblokki on luonnollisesti RGB-valaistu. Thermaltake julkaisi myös uusia kovaputkiratkaisuja custom loop -nestejäähdytykseen, mutta historian perusteella niitä tullaan tuskin Suomessa näkemään.

Lähde: Thermaltake

This site uses XenWord.
;