Thermaltaken uusi nestekierto on mielenkiintoinen poikkeus tyypillisesti varsin samasta muotista valettujen AIO-coolereiden rintamalla.

Thermaltake pitää parhaillaan verkossa 2020 Thermaltake Expo June -tapahtumaa. Tämän päivän mielenkiintoisin tuttavuus on uusi Floe-sarjan suljettu AIO-nestekierto.

Thermaltaken uusi Floe RC -AIO-nestekierto ei tyydy jäähdyttämään vain prosessoria, vaan se sisältää oman blokkinsa prosessorin lisäksi muisteille. Floe RC tulee saataville sekä 240 että 360 mm:n koossa ja jäähdyttimen läpi puhaltavat yhtiön omat 120 mm:n ARGB Sync Radiator -tuulettimet.

Nykystandardien mukaisesti koko komeus on varustettu kattavalla ja osoitettavalla RGB-valaistuksella. Floe RC on suunniteltu yhteensopivaksi emolevyvalmistajien RGB-hallintajärjestelmien kanssa, kunhan ne tukevat osoitettavia 5 voltin RGB-LEDejä.

Valitettavasti coolerin hankinta vie samalla muistikaupoille, sillä Floe RC on yhteensopiva vain Thermaltaken ToughRAM RC -muistien kanssa. ToughRAM RC -muistit ovat saatavilla kahden 8 gigatavun muistikamman kitteinä DDR4-3200, DDR4-3600, DDR4-4000 ja DDR4-4400 nopeuksilla.

Floe RC240 ja RC360 tulevat myyntiin vuoden kolmannen neljänneksen aikana ja niiden hintatiedot ilmoitetaan myöhemmin. Ne tukevat ilmeisesti kaikkia Intelin ja AMD:n tällä hetkellä käytössä olevia prosessorikantoja.

Lähde: Thermaltake

This site uses XenWord.
;