Aiemmin vuotaneet OnePlus 7 -renderöinnit olivatkin tiettävästi kalliimmasta Pro-versiosta.

Tuttu ja luotettava OnLeaks on julkaissut tällä kertaa yhdessä Pricebaba-sivuston kanssa renderöityjä kuvia ja videon kohtapuoliin julkaistavasta OnePlus 7 -perusversiosta. Tämänhetkisten huhujen mukaan mallistoon on tulossa myös kalliimpi OnePlus 7 Pro -versio, joka esiintyi OnLeaksin vuodossa maaliskuun alussa. Erona Pro-versioon perusmallissa on ainakin pienempi ja tasareunainen näyttö, ei ylös pomppaavaa etukameraa sekä kolmen sijaan kaksi takakameraa.

OnLeaksin renderöintien perusteella tuleva OnePlus 7 vaikuttaisi näyttävän hyvin pitkälti viime syksynä julkaistulta OnePlus 6T:ltä, joka on puolestaan hyvin saman näköinen vuosi sitten julkaistun OnePlus 6:n kanssa. Muotoilullisesti OnePlus 7 ei siis vaikuttaisi tuovan kovinkaan paljoa uutta, joka saattaa olla osalle pettymys. Näyttö perustuu tiettävästi edelleen Full HD+ Optic AMOLED -paneeliin, jonka yläreunassa on ”pisaralovi” kameralle. Ilmoitetut ulkomitat (157,7 x 74,8 x 8,1 mm) ovat lähes identtiset OP6T:n kanssa.

Kuvien perusteella 3,5 mm:n ääniliitäntä ei ole tekemässä paluuta, vaikka monet käyttäjät ovat sitä pyytäneet takaisin OnePlussan järjestämissä kyselyissä. Muita kerrottuja teknisiä ominaisuuksia ovat Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, näytön alle sijoitettu uusimman sukupolven optinen sormenjälkitunnistin, 6-10 Gt RAM-muistia, 48 megapikselin päätakakamera ja 4150 mAh akku. Lataamisessa käytetään yrityksen Warp Charge -tekniikkaa, mutta on toistaiseksi epäselvää mitä maksimitehoa se tukee.

OnLeaksin mukaan OnePlus 7 -mallisto julkaistaan 14. toukokuuta.

Lähteet: OnLeaks (1)(2), Pricebaba

This site uses XenWord.
;