Luottovuotajana tunnetun OnLeaksin renderöintien mukaan OnePlus 7:ssa ei ole lainkaan kameralovea tai -reikää, vaan selfiekamera hyppää esiin puhelimen ylälaidasta.

PÄIVITYS 17.4.2019: Uutisessa esiintyvä puhelin onkin viimeisimpien tietojen mukaan OnePlus 7 Pro -malli, joka tulee asettumaan perus-7:n yläpuolelle. Edullisempaan OnePlus 7:ään liittyvistä huhuista voi lukea täältä.

Luotettavista vuodoistaan tuttu Steve Hemmerstoffer eli OnLeaks on lyönyt hynttyyt tällä kertaa yhteen Pricebaba-sivuston kanssa tuoreimman vuotonsa tiimoilta. Vuotokohteena on varmasti monien io-techin lukijoidenkin innokkaasti odottama OnePlus 7.

OnePlus 7:n katseenvangitsijana toimii huhujen mukaan 6,5 tuumainen liki koko etupuolen kattava näyttö. Näytön reunukset ovat käytännössä olemattomat puhelimen ylälaidassa ja alalaidassakin reunus jää verrattain ohueksi. Näytöstä ei löydy mielipiteet jakavaa lovea tai kamerareikää lainkaan, vaan OnePlus on turvautunut samaan BBK Electronicsin talliin kuuluvien vivon ja Opponkin käyttämään esiin ponnahtavaan selfiekameraan.

Puhelimen takakameraratkaisua on kasvatettu kolmannella sensorilla, mutta valitettavasti vuoto ei kata kameroiden ominaisuuksia. Kuvien perusteella kahden alimman sensorin väliin on saatu sovitettua myös Time of Flight -kamera. Takapuolelta ei odotusti löydy lainkaan sormenjälkilukijaa, sillä se oli piilotettu näytön alle jo edeltävässä 6T-mallissa. Puhelimen kyljestä löytyy OnePlussalle tyypillisesti virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeiden lisäksi Alert Slider -kytkin.

OnePlus 7 tulee tämän hetkisten huhujen mukaan sisältämään Qualcommin Snapdragon 855 -järjestelmäpiirin ja ainakin yhdessä variantissa muistia odotetaan olevan 6 Gt. Akun kapasiteetiksi huhutaan peräti 4150 mAh, mutta tälle ei toistaiseksi voida saada varmistusta. Puhelimesta löytyy luonnollisesti USB Type-C -liitin, mutta 3,5 mm:n kuulokeliitännälle ei ole nähty tarvetta. Puhelimen strategiset mitat ovat 162,6 x 76 x 8,8 mm (kamerakyhmyn kohdalta 9,7mm).

Aiempien julkaisuaikataulujen perusteella OnePlussan uutta lippulaivaa voidaan odottaa markkinoille loppukeväästä tai kesän aikana.

Lähde: OnLeaks x PriceBaba

This site uses XenWord.
;