Tuoreimmassa kuvavuodossa esiintyvät Lilac Purple -värivaihtoehdon pressirenderöinnit.

Meritoitunut tietovuotaja Evan Blass on julkaissut lisää pressikuvia tulevista Samsung Galaxy S9 -malleista. Uusimmassa kuvavuodossa komeilee Galaxy S9- ja S9+ -mallit uudessa Lilac Purple -värissä. Vaikka kuvat eivät itsessään tarjoa paljoakaan uutta informaatiota, kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun Galaxy S9 -mallit näkyvät pressikuvissa sekä edestä että takaa.

Kuten jo aiemmat kuvavuodot ovat paljastaneet, plus-malli on varustettu kahden takakameran ratkaisulla, kun taasen perusmallissa takakameroita on vain yksi. Sormenjälkitunnistin on sijoitettu aiempaa käytännöllisemmin kameroiden alapuolelle. Laitteiden sivuprofiili on etu- ja takakuoren osalta symmetrinen, aivan kuten Galaxy S8 -malleissa.

Tuoreimpien huhujen mukaan molempien mallien takakamera perustuisi suurehkoon 1/2,55-tuumaiseen kuvasensoriin, joka on siis saman kokoinen kuin Galaxy S8- ja Note8-malleissa. Erona aiempaan kameran kerrotaan kuitenkin kykenevän 480 FPS:n videokuvaukseen sekä objektiivin tarjoavan mahdollisuuden muuttaa aukkosuhdetta f1.5- ja f2.4-arvojen välillä.

Viimeisimpien tietojen mukaan molemmissa GS9-malleissa käytetään samaa järjestelmäpiiriä (Exynos 9810 tai Snapdragon 845) ja näyttötarkkuutta, mutta 5,8-tuumaisessa GS9:ssä sanotaan olevan neljä gigatavua RAM-muistia ja 64 Gt tallennustilaa, kun taasen 6,2-tuumaisessa +-mallissa niitä on 6 ja 128 Gt. Perusmallin akun koon huhuillaan olevan 3000 mAh, kun taasen plussassa kapasiteetti on 3500 mAh. Käyttöliittymänä Samsung tulee hyödyntämään uutta Experience 9 -versiota, jonka ominaisuuksista se julkaisi jo hiljattain infograafin.

Nyt vuodossa esiintyneen Lilac Purple -värin ohella tarjolle on tulossa Midnight Black, Titanium Grey sekä Coral Blue.

Lähde: Evleaks

This site uses XenWord.
;