Swiftechin uudet Apogee SKF -prosessoriblokit ovat nyt saatavilla.

Swiftech on aloittanut vesiblokkimallistonsa huipulle sijoittuvat uuden Apogee SKF -lippulaivamallin myynnin. Uutuus on seuraaja Apogee XL2 -mallille ja tomii samalla pohjana yrityksen kaikille tuleville uuden sukupolven jäähdytysblokeille. Jäähdytystehon luvataan parantuvan entisestään.

Apogee SKF:n perusversio on varustettu mustalla asetaalimuovikannella sekä vaihdettavalla hopeanvärisellä keskiosalla. Prestige-versiossa kansirakenne on mustakromattua messinkiä. SKF:n vastakkaisilta kyljiltä löytyy RGB-ledinauhat, joiden avulla blokin ulkoasun voi mukauttaa kokoonpanon värimaailman kanssa. Blokin kuparipohjan ”ydin” on varustettu 125 mikrometrin paksuisilla rivoilla, jotka ovat nähtävissä myös blokin kannen läpi.

SKF on yhteensopiva AMD:n ja Intelin kaikkien nykyisten (LGA 115x, 2011, 2011-v3 & 2066 sekä AM2/3, AM4 & SP3/TR4) ja tulevien prosessorikantojen kanssa. Saataville on myös tulossa erilliset TR4-versiot blokista. Standard-version suositushinta on 69,95 dollaria ja Prestige-version 89,95 dollaria. Uutuudet ovat saatavissa Swiftechin jälleenmyyjiltä kautta maailman.

Lähde: Swiftech

This site uses XenWord.
;