Vastamelutoiminnolla varustettujen Stealth Pro -kuulokkeiden suositushinta on 345,99 euroa.

Turtle Beach on laajentanut pelikuulokevalikoimaansa uusilla Stealth Pro -kuulokkeilla, jotka sijoittuvat valmistajan uudeksi lippulaivautuotteeksi.

Kuulokkeet sisältävät 50 mm:n kokoiset Nanoclear-kuuloke-elementit ja tukevat aktiivista melunvaimennusta. Yhteyden pelilaitteeseen Stealth Prot muodostavat langattomasti valmistajan oman langattoman yhteyden yli, minkä lisäksi ne tukevat myös Bluetoothia 5.1:tä. Tietokoneiden lisäksi kuulokkeet toimivat yhteen myös konsoleiden kanssa, mutta Xbox-yhteensopivuutta varten käyttäjän on ostettava kuulokkeiden Xbox-versio Playstation-version sijaan. Mielenkiintoisesti Xbox-versiolle kuitenkin luvataan yhteensopivuus myös kaikkien muiden konsoleiden kanssa.

Kuulokekuppeihin sijoitettavat akut ovat käyttäjän itse vaihdettavissa ja kuulokkeiden mukana akuille tulee oma laturi. Akun loppuessa kuulokkeita ei siis ole laitettava johdon päähän, vaan akun voi vaihtaa lennosta. Yhden akun käyttöajaksi luvataan 12 tuntia. Kuulokkeiden hallinta onnistuu niin tietokonesovelluksella kuin myös kännyköille tarjolla olevan Turtle Beach Audio Hub -mobiilisovelluksen kautta.

Kuulokkeiden ennakkomyynti on alkanut välittömästi 345,99 euron suositushintaan. Kauppojen hyllyille kuulokkeet saapuvat huhtikuun 23. päivä.

Lähde: Turtle Beachin lehdistötiedote, Turtle Beach

This site uses XenWord.
;