Uusien iPhone-mallien nimistä on huhuissa monia eri näkemyksiä ja nimissä ovat liikkuneet pelkkä numeroitu perusmalli sekä Pro-, Max- ja R-mallit.

Apple julkaisee uuden sukupolven iPhone-puhelimet tyypillisesti aina syksyisin. Niin myös tällä kertaa, sillä yhtiö on juuri varmistanut tämän vuoden Apple Special Event -tilaisuuden olevan 10. syyskuuta.

Apple Special Event -tapahtumassa tullaan näillä näkymin julkaisemaan seuraavan sukupolven iPhone-puhelimet sekä mahdollisesti uuden sukupolven Apple Watch -kellot. Puhelinten nimeämisestä liikkuu vielä paljon erilaisia huhuja, mutta useimpien lähteiden mukaan puhelimet nimettäisiin iPhone 11 -sarjaksi ja siihen kuuluisi perusmalli sekä Max- ja R-mallit. Joissain huhuissa on puhuttu myös Pro-lisänimestä, joka ei kuitenkaan olisi erillinen malli vaan mahdollisesti uusi lisänimi OLED-näytöllisille malleille tai Max-mallille.

Uusien laitteiden lisäksi tapahtumassa tullaan lanseeraamaan iOS 13 -käyttöjärjestelmä, joka esiteltiin menneenä kesänä. Uuden käyttöjärjestelmäsukupolven myötä Apple tulee irrottamaan iPadien käyttöjärjestelmän erilleen puhelinten iOS-käyttöjärjestelmästä. Voit tutustua iOS 13:n ominaisuuksiin aiemmasta uutisestamme.

Apple tullee lähettämään tapahtumasta tuttuun tapaan livestream-lähetyksen, jonka pitäisi alkaa tiistaina 10. syyskuuta kello 20.00 Suomen aikaa.

Lähde: Apple

This site uses XenWord.
;