Testissä Motorolan ylempään keskihintaluokkaan tähtävään Moto g100 -älypuhelimen Snapdragon 870 -järjestelmäpiirillä.

Qualcomm julkaisi alkuvuodesta uuden Snapdragon 870 -järjestelmäpiirin. Piiri löytyi pian Kiinassa julkaistusta Motorolan Edge S:stä, joka saapui länsimaihin maaliskuun lopulla Moto g100 -nimellä. Motorolan uutuus on valmistajan ensimmäinen Moto g-sarjaan sijoittuva puhelin Qualcommin 800-sarjan järjestelmäpiirillä ja ymmärrettävästi myös sarjan tehokkain malli.

Moto g100 sisältää Snapdragon 870:n parina 8 gigatavua RAM-muistia, 128 gigatavua tallennustilaa, jota on mahdollista jatkaa maksimissaan yhden teratavun microSD-muistikortilla, 5000 mAh:n akun, kolmoistakakameran ja kaksoisetukameran. Takakameraratkaisu muodostuu 64 megapikselin pääkamerasta, myös makrokameran virkaa hoitavasta 16 megapikselin ultralaajakulmakamerasta ja 2 megapikselin syvyystietokamerasta. Etupuolella puolestaan on 16 megapikselin pääetukameran tukena 8 megapikselin ultralaajaetukamera.

Suomessa Moto g100:n mukana toimitetaan aina myös valmistajan oma Ready for -telakka ja sen kanssa käytettäväksi tarkoitettu USB Type-C -> HDMI -kaapeli.

Testiartikkelissa tutustumme Motorolan Moto g100:aan reilun viikon ympärivuorokautisten käyttökokemusten pohjalta täysimittaista testirutiinia lyhyemmässä muodossa.

Lue artikkeli: Testissä Motorola Moto g100

This site uses XenWord.
;