Testasimme OnePlussan sisarbrändin Realmen keskihintaisen GT Neo 2 -älypuhelimen.

OnePlussan kanssa saman BBK Electronics -emoyhtiön alle kuuluva Realme laajensi helmikuun puolessa välissä virallisesti saatavuutensa myös Suomen markkinoille. Samalla yritys julkisti myyntiin saapuviksi uuden Realme 9 Pro -älypuhelinmalliston.

Nyt ennen uutuusmallien myyntiinsaapumista io-techin mobiilitoimituksen käsiin päätyi kuitenkin Realmen Suomeen rantautumisen myötä kotimaamme markkinoilla myyntiin saapunut alun perin viime syksynä julkaistu Realme GT Neo 2. 400 euron suositushintaisen laitteen sisällä sykkii Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, jonka parina on joko 8 tai 12 Gt RAM-muistia ja 128 tai 256 Gt tallennustilaa. Laitteen 5000 mAh:n akku puolestaan latautuu OnePlussan laitteista tutulla peräti 65 watin latausnopeudella, joskin latausteknologian nimenä toimii SuperDart-lataus.

Uutuusartikkelissa tutustumme Realme GT Neo 2 -puhelimeen noin viikon ympärivuorokautisten käyttökokemusten pohjalta ja samalla tutustumme myös siihen, mitä yhteistä ja mitä eroja puhelimella on OnePlus-sisarbrändinsä laitteisiin verrattuna.

Lue artikkeli: Testissä Realme GT Neo 2

This site uses XenWord.
;