Io-techin PC Build -juttusarjassa kasataan kokonaisia PC-tietokoneita. Ensimmäisenä vuorossa on suorituskykyinen Ryzen-kokoonpano videoeditointiin ja 4k-pelaamiseen.

Kaupallinen yhteistyö: Videon toisessa osassa kokoonpano kasataan Cooler Masterin Mastercase Maker 5 -koteloon, Ryzen 7 1700 -prosessori ja MSI:n GeForce GTX 1080 Ti -näytönohjain ylikellotetaan ja lopuksi ajetaan muutamia testituloksia.

Ryzen 7 1700 saatiin ylikellotettua Prime95-vakaasti 3950 MHz:n kellotaajuudelle ja tehdasylikellotettua GeForce GTX 1080 Ti:tä ylikellotettiin vielä manuaalisesti lisää lähinnä näön vuoksi, jotta 4k-pelaamiseen olisi käytössä kaikki mahdollinen grafiikkasuorituskyky. Kasattavan kokoonpanon sponsorina ovat MSI, Cooler Master ja HyperX.

Video on kuvattu, editoitu ja upittu Youtubeen katsottavaksi 3840×2160-resoluutiolla.

Käy tilaamassa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

 

io-tech PC Build – mistä on kyse?

Testaamme io-techissä pääsääntöisesti yksittäisiä komponentteja, kuten prosessoreita, näytönohjaimia, emolevyjä, muisteja jne ja huomio keskittyy yleensä yhteen osaan, jonka ympärille kasataan testikokoonpano.

Yksittäisillä osilla ei kuitenkaan tee mitään, vaan ne ovat osa kokonaisuutta eli PC-tietokonetta, joita testiemme lukijat kasaavat, käyttävät ja päivittävät.

Uudessa juttusarjassa rakennetaan tietyn teeman mukainen PC-kokoonpano ja käydään läpi käytettäviin osiin ja kasaamiseen liittyviä asioita ja huomioita. Jos kokoonpano on jonkun yrityksen sponsoroima, merkitään juttu kaupalliseksi yhteistyöksi.

Voit seurata ja kommentoida PC Buildin edistymistä TechBBS-foorumilla.

This site uses XenWord.
;