Komplett.fi avasi oman viestiketjun TechBBS-foorumille.

Kaupallinen yhteistyö: Komplett on jo vuodesta 1996 toiminut Pohjoismaiden suurin verkkokauppatoimija ja Suomessa yhtiö aloitti toimintansa viime vuoden lokakuussa. Yritys on erikoistunut tietokoneiden, tietokonekomponenttien sekä muun viihde-elektroniikan myyntiin. Tämän lisäksi palveluihin kuuluu tietokoneiden kasaaminen ja vuodessa valmistuu yli 36 000 tilaustyönä tehtyä Komplett-PC:tä. Kuluttajille on tarjolla 60 päivän palautusoikeus veloituksetta.

TechBBS-foorumilla Komplettin edustaja vastailee käyttäjien kysymyksiin ja joka kuukausi foorumin käyttäjille luvassa on tarjoustuotteita. Toukokuun tarjoustuotteet ovat NZXT Kraken X52, Fracral Design Define R6 ja Corsair RM1000W.

Viestiketjun avajaisten kunniaksi tarjolla on lisäksi heti myös kilpailu, johon voi osallistua vastaamalla Komplett.fi:n viestiketjussa pariin kysymykseen. Vastaajien kesken arvotaan kolmelle onnekkaalle vastaajalle Roccat Kone Pure -hiiri, Steelseries Rival 300 -hiiri sekä Razerin Blackwidow Ultimate -näppäimistö.

Linkki: Komplett.fi-viestiketju TechBBS-foorumilla

Tervetuloa mukaan!

This site uses XenWord.
;