Video esittelee uusien iPhone-mallien muotoilua dummy-kappaleiden avulla.

OnLeaks-tiliä Twitterissä ylläpitävä Steve Hemmerstoffer on julkaissut yhdessä Tigermobiles-sivuston kanssa kaksi videota tulevista iPhone-malleista. Videolla esiintyvät puhelimet ovat suurikokoisemman 6,5-tuumaisen huippuversion sekä 6,1-tuumaisen edullisemman version dummy-kappaleita, eli toimimattomia mallikappaleita tuotantoketjun tarpeisiin. Muotoilultaan dummyt ovat aiempien vuotojen mukaisia ja Hemmerstoffer on osoittautunut erittäin luotettavaksi vuotajaksi.

Uusi 6,1-tuumaisella LCD-näytöllä varustettu edullisempi iPhone eroaa kalliimmista toisen sukupolven iPhone X -malleista selkeimmin yksittäisen takakameran osalta. Kameran linssi vaikuttaisi olevan selvästi kohollaan iPhone X:n tapaan. Apple käyttää tiettävästi teräsrunkoa kalliimmissa OLED-näytöllisissä iPhone-malleissa ja alumiinirunkoa edullisemmassa 6,1-tuumaisessa mallissa.

Toisen sukupolven iPhone X -mallien odotetaan tulevan saataville mustana, valkoisena ja kullanvärisenä. Edullisemmasta iPhone-mallista odotetaan saapuvan useampia värivaihtoehtoja, kuten sininen, oranssi, harmaa ja valkoinen. Apple julkistaa uudet iPhone-mallit tiettävästi syyskuussa. Luvassa on 5,8- ja 6,5-tuumaiset huippumallit sekä edullisempi 6,1-tuumainen malli.

Lähteet: OnLeaks, Tigermobiles

This site uses XenWord.
;