Nokia 8 -käyttäjät pääsevät maistamaan Android Oreo -päivitystä ennakkoon tuoreen Beta labs -ohjelman puitteissa.

HMD Global on lanseerannut tänään uuden Nokia phones beta labs -ohjelman, johon osallistuvat Nokia 8 -käyttäjät saavat uusimmat päivitykset ensimmäisenä. Yrityksen nettisivujen mukaan käyttäjät pääsevät testaamaan tulevaa Android 8.0 Oreo -päivitystä ennen sen virallisen version julkaisua ja antamaan palautetta mahdollisimman sulavan käyttökokemuksen kehittämiseksi.

Käyttäjän on rekisteröidyttävä ohjelmaan Nokian nettisivuilla sekä annettava puhelimensa IMEI-koodi ja operaattori. OTA-päivityksen kerrotaan tulevan puhelimeen saataville 12 tunnin sisällä nettisivuilla tehdystä päivityspyynnöstä. Laitteen sisältö suositellaan varmuuskopioimaan ennen päivityksen asentamista. Halutessaan käyttäjä voi myös tehdä päivityspyynnön ohjelmiston palauttamiseksi viralliseen Android Nougat -versioon.

io-tech asensi Oreo Beta -päivityksen omaan Nokia 8 -testikappaleeseensa hetki sitten. Päivitys on kooltaan runsaat 1,3 gigatavua ja sen kerrotaan sisältävän mm. picture-in-picture-tilan, ilmoitustäplät, Google Play Protect -tietoturvatarkistukset, salasanojen automaattitäytön, nopeamman boottaukset sekä Androidin lokakuun tietoturvapäivitykset.

Lähde: Nokia, Twitter

This site uses XenWord.
;