Annamme videolla 5 vinkkiä, joilla teet järkevämpiä Black Friday -ostoksia ja säästät selvää rahaa!

Tämän viikon perjantaina on Black Friday ja koko Black Week -viikon ajan monista kaupoista löytyy runsaasti tarjoustuotteita aina Cyber Monday -maanantaille asti. Ennen ostohousujen jalkaanvetämistä on kuitenkin syytä tarkistaa, että ostettava tuote on oikeasti tarjouksessa.

Annamme videolla viisi vinkkiä, joiden avulla teet järkevämpiä verkko-ostoksia. Tuotteen hintaa kannattaa aina verrata muiden kauppojen hintatasoon, jotta kyseessä ei ole vain kyseisen kaupan oma hyvältä näyttävä tarjous.

Puolueeton Hinta.fi-hintavertailu auttaa kuluttajaa Black Friday -ostoksilla useammalla eri toiminnolla. Erillinen tarjoussivu kerää listaksi kaikista kaupoista tuotteet, joiden hinta on laskenut viimeisen viikon aikana vähintään 5 %. Lisäksi jokaisesta tuotteesta löytyy interaktiivinen hintaseuranta, josta voi tarkistaa tuotteen yleisen ja kauppakohtaisen hintakehityksen ja jokaisesta tuotteesta voi asettaa hintahälytyksen tietylle summalle, jonka alittuessa sähköpostiin tulee ilmoitus hinnanlaskusta.

TechBBS-keskustelufoorumilla seurataan käyttäjien toimesta Black Weekin tarjouksia aktiivisesti ja kahdessa erillisessä viestiketjussa voi bongata ja postata oman tarjouksensa tai keskustella tarjouksista.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;