Io-techin testiin saapui kolmas GeForce GTX 1080 Ti -custom-malli ja tällä kertaa vuorossa katsaus Aoruksen GeForce GTX 1080 Ti -näytönohjaimeen.

Tutustumme videolla myyntipakkauksen sisältöön, katsastamme näytönohjaimen ominaisuudet ja vertaamme kokoa NVIDIAn, Asuksen ja MSI:n GeForce GTX 1080 Ti -malleihin.

Näytönohjain on varustettu 2,5 korttipaikan korkuisella Windforce-jäähdytyksellä, johon on upotettu 3 kpl 100 mm:n tuulettimia. Virransyötön komponentit ovat kontaktissa massiiviseen alumiinirivastoon.

Näyttöliittimet käsittävät yhteensä 3 HDMI-liitintä, joista yksi on sijoitettu piirilevyn takaosaan. Lisäksi tarjolla on kaksi DisplayPort-liitintä ja DVI-liitin.

GP102-grafiikkapiiri toimii Gaming-tilassa 1583 MHz:n perustaajuudella ja 1683 MHz:n Boost-taajuudella. OC-tilassa kellotaajuus on 30 MHz korkeampi.

Tuotesivu: Aorus GeForce GTX 1080 Ti

Lukijapalautteen myötä otimme videokuvauksessa käyttöön Panasonicin GH-4-kameran ja ulkosen mikrofonin. Video on kuvattu, editoitu ja upittu Youtubeen katsottavaksi 3840×2160-resoluutiolla.

Anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

This site uses XenWord.
;