Edullisempi Huawei P10 Lite saapuu täydentämään P-sarjan valikoimaa Suomessa ja myynti alkaa välittömästi.

Huawei P10 Lite seuraa P10:n ja P10 Plussan muotokieltä, mutta Liten sormenjälkitunnistin on muista P-sarjan uutuuksista poiketen laitteen takakannessa. Full HD -resoluution näyttö on 5,2-tuumainen, mutta ulkomitoitaan Lite on hieman isompi kuin 5,1-tuumaisella näytöllä varustettu P10-malli.

Leican kanssa kehitetyn kaksoiskameran sijaan takapuolelta löytyy vain yksi 12 megapikselin kamera ja myös sisuksissa on karsittu ominaisuuksista Kirin 658 -järjestelmäpiirin, 32 gigatavun tallennustilan ja 3000 mAh akun myötä. Käyttömuistia löytyy samat neljä gigatavua kuin P10- ja P10 Plus -malleista, joka on samalla yksi harvoista yksityiskohdista, joka erottaa P10 Liten mm. Honor 8 Lite -mallista.

”Uusi Huawein P10-sarja täydentää jo ennestään kattavaa valikoimaamme vahvistaen asemaamme Suomen älypuhelinmarkkinoilla” sanoo Huawein Suomen kuluttajaliiketoiminnan johtaja Mika Engblom yrityksen julkaisemassa lehdistötiedotteessa. io-techin näkökulmasta samankaltaisista Huawein tuotteista alkaa olla jo ruuhkaa edullisemmissa hintaluokissa.

P10 Liten myynti alkoi Suomessa välittömästi ja virallinen suositushinta on 329 euroa. Värivaihtoehdot ovat sininen, kultainen, valkoinen ja musta. Puhelin on listattu Hinta.fi-hintavertailussa tällä hetkellä edullisimmillaan 289 euron hintaan.

Linkki: Huawei P10 Lite -tuotesivu

This site uses XenWord.
;