Esittelemme videolla rungon ominaisuudet ja simulaattorin varustelun sekä otamme kilpa-ajaja Toni Vilanderin kanssa radalla miehestä mittaa.

Kaupallinen yhteistyö Foracerin kanssa

Suomalainen Foracer on valmistanut ajosimulaattoreita jo pitkään ja yhtiön ensimmäinen simulaattori valmistui 11 vuotta sitten. Tutustuimme videolla toisen sukupolven 4R-runkoon ja yhteensä 36000 eurolla varusteltuun ajosimulaattoriin.

Foracerin 5990 euron hintainen 4R -runko sisältää säädettävän telineen ratin moottorille, säädettävän polkimien kiinnityslevyn, telineen yhdelle näytölle, kiinnitystarvikkeet penkille, näppäimistötelineen ja jatkoputken ratille. Rungossa on valmiina johtojen läpiviennit ja kiinnityspaikkoja lisätarvikkeille.

Lisävarusteina yhtiö tarjoaa runkoon muun muassa Tiltonin runkoon valmistetut pedaalit USB-liitäntään, formula-ratin läppävaihteilla tai ralliratin, sekventaalivaihteiston, käsijarrun, buttonboksin, telineet sivunäytöille, pikakiinnikkeet sekä teippaus. Lisäksi yhtiön kautta simulaattori on mahdollista varustella Simucuben rattimoottorilla, näytöillä ja tietokoneella.

Videon lopulla Ferrarin kilpa-ajaja Toni Vilander antaa muutaman ohjeen radalla ajamiseen ja näyttää, miten Ferrari 488 GT3 kulkee simulaattorissa.

Jos pidit videosta niin tilaa io-techin YouTube-kanava ilmaiseksi, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;