Huawein peli- ja työkäyttöön tarkoitetusssa 34-tuumaisessa ultrawide-näytössä on kaareva VA-paneeli ja 3440x1440-resoluutio.

Kaupallinen yhteistyö Huawein kanssa

Huawei lanseerasi kesän alussa uudet tietokonenäytöt, jotka ovat nyt saapuneet myyntiin. Elämykselliseen pelaamiseen ja työkäyttöön suunnattu MateView GT 34 on varustettu kaarevalla ultrawide- eli 3440×1440-resoluution VA-paneelilla, joka kykenee 165 hertsin virkistystaajuuteen.

549 euron hintainen näyttö on varustettu yksinkertaisella metallijalalla, joka vie syvyyssuunnassa tilaa 22 cm. Ominaisuuksiin lukeutuu virransyöttö USB-C -liitännällä, FreeSync- ja G-Sync-yhteensopivuus, 350 cd/m2 huippukirkkaus, HDR10 sekä 90% kattavuus DCI-P3- ja 100% sRGB-väriavaruudesta . Näyttö on myös läpäissyt TÜV Rheinland Low Blue Light -sertifioinnin ja tukee DC-himmennystä. 50 euroa kalliimmalla saatavilla on myös soundbarilla varustettu malli.

Videolla unboksataan näyttö ja asennetaan se käyttökuntoon sekä kokeillaan pelaamista. Mukana on myös ohjeet FreeSync-ominaisuuden käyttöönottoon piilotetusta valikosta.

Jos pidit videosta, niin tilaa io-techin YouTube-kanava ilmaiseksi, kiitos!

Katso video YouTubessa

This site uses XenWord.
;