Tutustumme videolla Razerin uusiin pelitarvikkeisiin eli hiireen, näppäimistöön, pelikuulokkeisiin ja hiirimattoon.

Kaupallinen yhteistyö Razerin kanssa

Videolla katsastetaan Razerin Huntsman V2 Analog -näppäimistö, Viper Ultimate -hiiri, Barracuda X -pelikuulokkeet ja Sphex V3 -hiirimatto.

Täysikokoisessa 250 euron hintaisessa Huntsman V2 Analog -näppäimistössä on käytössä Razerin omat lineaariset, optiset ja analogiset kytkimet ja näppäinhatut on PBT-muoviset ja kaksoisruiskuvaletut. Kytkinten kytkentäpisteen voi ohjelmallisesti säätää 1,5-3,6 millimetriin ja halutessa ohjelmoida yhteen kytkimeen kaksi toimintoa. Oikeasta ylänurkasta löytyy ohjelmoitava rulla ja mukana toimitetaan magneetilla kiinnittyvä rannetuki.

130 euron hintainen lantagon Viper Ultimate -hiiri painaa 75 grammaa ja se on varustettu Razerin optisilla kytkimillä joille mainostetaan 0,2 millisekunnin vasteaikaa. Hiiri on muotoiltu symmetrisesti eli se sopii oikea- ja vasenkätisille. Sensori tukee 20000 DPI:n herkkyyttä.

Barracuda X -kuulokkeet maksavat 100 euroa ja toimivat langattomasti PC:n, Playstationin, Nintendo Switchin ja Android-laitteiden kanssa. 250 gramman kuulokkeissa on Razerin 40 mm:n TriForce-elementit ja muistivaahdolla pehmustetut korvakupit.

Sphex V3 -hiirimatosta on pieni ja iso malli, joiden hinnat ovat 15 ja 30 euroa. Kovaa muovia oleva matto on vain 0,4 millimetriä paksu ja tarrautuu tiukasti pöytään liimajälkiä jättämättä.

Jos pidit videosta, niin tilaa io-techin YouTube-kanava ilmaiseksi, kiitos!

Katso video YouTubessa

This site uses XenWord.
;