Sijoitimme 500 dollaria vaihtoehtoiseen virtuaalivaluutta Rippleen. Parissa viikossa sijoituksen arvo kaksinkertastui.

io-techissä aiemmin julkaistut Bitcoin-videot ovat keränneet runsaasti kiinnostusta ja alkuperäistä myyntivideota on katsottu Youtubessa yli 65 000 kertaa ja Bitcoinien verotusta käsittelevä video nousi pariksi päiväksi Youtuben Suomen trendaavien videoiden listalle ja katseluita on kertynyt yli 37 000.

Lukijapalautteen pohjalta kokeilimme sijoittamista altcoiniin eli Bitcoinille vaihtoehtoiseen virtuaalivaluuttaan.

Pienen taustatyön jälkeen sijoituskohteeksi valittiin Ripple (XRP), mutta sen ostaminen osoittautui yllättävän hankalaksi. Lopulta päädyimme sijoittamaan 500 dollaria eToro-alustan kautta Ripplen arvonnousuun, kun sen kurssi oli alle dollarin. Rippleä huhutaan lisättäväksi Coinbase-palveluun ja aasialaiset pankit kokeilevat parhaillaan siihen liittyvää siirtotekniikkaa. Viime päivien aikana Ripplen kurssi onkin noussut merkittävästi ja tällä hetkellä sen arvo on yli 2 dollaria.

Huom! Virtuaalivaluuttaan sijoittaminen on erittäin riskialtista ja niiden volatiliteetti on erittäin korkea. Videoiden ei ole missään nimessä tarkoitus olla suositus sijoittaa virtuaalivaluuttoihin.

Seuraavalla videolla tutustumme Bitcoin Cashiin, joka forkattiin elokuussa alkuperäisestä Bitcoinista.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

This site uses XenWord.
;