Kokeilimme ostaa maaliskuussa Bitcoinia alle 1000 dollarin kurssilla ja myimme ne eilen yli 17500 dollarin kurssilla.

Bitcoinin kurssi on noussut tänä vuonna 17000 dollariin ja aiheesta keskustellaan aktiivisesti TechBBS-foorumilla. Bitcoinista löytyy netistä runsaasti tietoa, mutta suomeksi käytännön kokemuksia sitäkin vähemmän.

Tieteen nimissä ostimme viime keväänä kokeilumielessä Bitcoinia Coinbase-palvelusta noin 970 dollarin kurssilla ja myimme Bitcoinit eilen Coinbasessa yli 17500 dollarin kurssilla.

Käyn videolla läpi hieman omia ajatuksia Bitcoinista, käymme myyntiprosessin läpi Coinbase-palvelussa ja yritämme siirtää eurot suomalaiselle pankkitilille.

Päivitys 13.12.: Coinbase vahvisti suomalaisen pankkitilin saman päivän aikana, kun 0,10€ ulkomaan SEPA-maksu lähti Coinbasen virolaiselle tilille. Nyt EUR-lompakosta on mahdollista siirtää eurot pankkitilille.

Päivitys 14.12.: Rahat nostettu Coinbasen EUR-lompakosta suomalaiselle pankkitilille. Coinbasen mukaan rahojen pitäisi ilmestyä 17. joulukuuta mennessä eli 3 päivässä.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

This site uses XenWord.
;