Videolla käydään läpi AMD:n 16-ytimisen Ryzen 9 3950X -prosessorin testitulokset aiemmin julkaistun kirjoitetun artikkelin pohjalta.

Julkaisimme io-techissä viime viikolla testiartikkelin AMD:n uudesta 16-ytimisestä Ryzen 9 3950X -työpöytäprosessorista. Nyt artikkelin pohjalta on tehty videomuotoinen yhteenveto, joka on julkaistu io-techin Youtube-kanavalla. Prosessori saapuu myyntiin ensi viikon maanantaina 25. marraskuuta ja hinta Suomessa arviolta noin 850 euroa.

Videolla käydään pikaisesti läpi prosessorin ominaisuudet sekä suorituskyky-, tehonkulutus- ja lämpötilatestit ja ylikellotuspotentiaali. Testeissä vertailukohtina ovat AMD:n kesällä myyntiin tuoma 12-ytiminen Ryzen 9 3900X ja 2. sukupolven Threadripper 2950X -tehoprosessori. Intelin leiristä mukana ovat suorituskykyisin työpöytäprosessori 8-ytiminen Core i9-9900KS ja parin vuoden takainen Skylake-X-koodinimellinen 18-ytiminen Core i9-7980XE.

Kokeilemme jatkossakin kirjoitettujen testiartikkeleiden työstämistä jälkikäteen videoformaattiin, joten anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava. Yli 33 000 tilaajalla io-tech on noussut tänä vuonna Pohjoismaiden suurimmaksi tekniikkamediaksi Youtubessa.

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;