Vivo siirsi edistyneen Apex-konseptipuhelimensa pikavauhtia osaksi virallista mallistoaan.

Kiinalainen Vivo on julkistanut eilen virallisesti Apex-älypuhelimensa, jota se esitteli vielä viime viikolla MWC:ssä vasta konseptimallina. Apex on teknisesti yksi tämän hetken edistyneimpiä älypuhelimia.

Apexin yksi edistyneimmistä ominaisuuksista on lähes koko laitteen etupuolen peittävä näyttö, jonka reunat ovat ylhäällä ja sivuilla vain 1,8 mm leveät ja alhaalla 4,3 mm leveä. 5,99-tuumainen Full HD+ -näyttö perustuu Flexible OLED -tekniikkaan. Puhelimen sisältä löytyy Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri ja DAC-muuntimen sekä kolme kuulokevahvistinta sisältävä SIP-ratkaisu (System in Package). Muista teknisistä ominaisuuksista ei ole vielä julkaistu tarkempia tietoja.

Reunoille asti ulottuvan näytön mahdollistamiseksi etukamera pomppaa tarvittaessa esiin laitteen yläpäädystä ja valoisuus- sekä etäisyyssensorit on sijoitettu näytön alle. Myös kuuloke ja kaiutin ovat sijoitettu näyttöpaneelin taakse. Lisäksi näytön alapuolisko toimii sormenjälkitunnistimena, eli toisin kuin Vivo X20 Plus UD:ssa, käyttäjän ei tarvitse asettaa sormeaan tiettyyn pieneen kohtaan näytöllä. Ratkaisua voi käyttää myös usean sormen tunnistamiseen.

Vivo Apexin hinnoittelusta tai saatavuudesta ei ole toistaiseksi tarkempia tietoja.

Lähde: ITHome (1)(2)
Kuvat: GSMArena

This site uses XenWord.
;