Consumer Technology Associationin mukaan kymmenien tuhansien kävijöiden messuja ei voida toteuttaa ensi vuoden alussa, mutta toivoo voivansa palata fyysisiin messuihin 2022.

Koronapandemia siirsi suurimman osan kuluvan vuoden messutapahtumista verkkoon. Monet toivoivat, että vuosi 2021 tulisi palauttamaan normaalin järjestyksen, mutta tuoreimmat kuulumiset Las Vegasista kertovat muuta.

Aiemmin Consumer Electronics Show -nimelläkin tunnetut CES-messut tullaan pitämään digitaalisina verkossa ensi vuonna. Messujen järjestäjä Consumer Technology Association ilmoitti asiasta lehdistötiedotteella todeten, ettei nykytilanteessa kymmenien tuhansien kävijöiden messuja voida toteuttaa Las Vegasissa ensi vuoden alussa.

Varsinaisten messujen sijasta CES 2021 -messut tulevat koostumaan netissä katsottavista keynote-puheista ja konferensseista, tuote-esittelyistä muun muassa livestreameina sekä erilaisia virtuaalisista tapaamisista. CES-messuilla on tyypillisesti nähty myöhemmin samana vuonna julkaistavia tuotteita sekä erilaisia prototyyppejä ja konsepteja, joiden ei ole edes tarkoitus tulla myyntiin. Virtuaalimessut tullaan pitämään 6. – 9. tammikuuta.

Computer Technology Association toivoo, että se pystyy palaamaan perinteisempiin messujärjestelyihin CES 2022 -messujen muodossa, mutta silloinkin se suunnittelee ottavansa mukaan parhaiksi osoittautuneet digitaaliset esitysmuodot fyysisten messujen tueksi.

Lähde: CES

This site uses XenWord.
;