Vuotokuvissa esiintyvä puhelin muistuttaa edestä Applen iPhone X:ää ja takaa Samsungin Galaxy S9+:aa.

OnePlussan odotetaan julkaisevan myöhemmin tänä vuonna OnePlus 6 -lippulaivapuhelimen. Nyt nettiin on vuotanut kuvia, joissa esiintyvän puhelimen väitetään olevan nimenomaan tuleva uutuus.

Kiinasta alun perin lähtöisin olevissa vuotokuvissa näkyvä puhelin vastaa hyvin niitä odotuksia, mitä monilla oli OnePlussan tulevasta lippulaivapuhelimesta.

Puhelimessa on lähes koko etupuolen täyttävä näyttö pyöristetyin kulmin ja etukameran, kaiuttimen ja muiden sensorien vaatima lovi näytön yläosassa. Näytössä esillä oleva puhelimen tietoja kertova sivu paljastaa puhelimen sisältävän 6 gigatavua muistia, 64 gigatavua tallennustilaa ja Android 8.1.0 Oreoon perustuvan OxygenOS 5.1 -käyttöjärjestelmän.

Puhelimen takapuolelta paljastuu puolestaan kiiltäväpintainen takakuori OnePlussan logolla ja tuplakameraratkaisu sekä sen alapuolelle sijoitettu LED-salama ja sormenjälkilukija.

Kerro kommenteissa uskotko puhelimen olevan OnePlus 6 ja jos uskot, vastaako puhelin odotuksia vai onko yrityksen tuorein malli menossa metsään?

Lähde: GSMArena

This site uses XenWord.
;