Kannettavaan valittiin mm. 43" televisio näytöksi ja jättikoon mekaaninen Redragon K605 -näppäimistö.

Netissä tulee aina silloin tällöin vastaan tavalla tai toisella huomiota herättäviä tee-se-itse-projekteja. Tällä kertaa maininnan arvoisen suorituksen ovat toteuttaneet Evan ja Katelyn omalla YouTube-kanavallaan.

Evanin ja Katelynin tee-se-itse-projekti oli ei enempää tai vähempää kuin maailman suurin kannettava tietokone. Pilkkua viilaamalla tietenkään mitään maksimikokorajoja ei sinänsä ole, mutta tässä tapauksessa koon saneli projektissa käytetty 43-tuumainen televisio, joka toimittaa kannettavan näytön virkaa.

43-tuumainen ”kannettava” on noudattaa perinteistä mallia, joten lääniä eri laitteille kotelon sisällä riittää. Siitä huolimatta kaikkea tilaa ei ole edes yritetty käyttää ja näppäimistö esimerkiksi noudattaa 60 %:n asettelua – tosin jättikoossa. Näppäimistöksi on valikoitu tarkemmin Redragon K605 (584,2 x 201,9 x 59,2 mm, 2,9 kg) jättikokoisilla Outemu Blue -kytkimillä. Hiiren virkaa toimittaa suurikokoinen touchpad-kosketuslevy.

Kannettavan sydämenä sykkii Intelin NUC11 Core i7-1165G7 -prosessorilla ja GeForce RTX 2060 -näytönohjaimella. Virtaa syötetään yhteensä kolmen akun voimin: kaksi 150 watin ja 167 wattitunnin akkua syöttää virtaa televisiolle ja muille komponenteille ja yksi erillinen pienempi RGB LED-valaistukselle. RGB-valaistus on toteutettu kattavasti ja kiertää mm. koko ”kannettavan” rungon, eli pelaajienkin pitäisi olla pakettiin verrattain tyytyväisiä.

Koko komeudella on painoa yhteensä 43,5 kg, mutta muut mitat jäävät tällä haavaa mysteeriksi. Valitettavasti myös videon kuvauksessa listatut komponenttilinkit näyttäisivät johtavan hyvällä prosentilla ihan muihin tuotteisiin, kuin videolla käytettyihin.

Lähde: PC Games & Hardware

This site uses XenWord.
;