StormBreaker sisältää mm. liikuteltavan sensorin, minkä avulla voi Aalto Yliopiston tutkimuksen mukaan parantaa pelaajan tarkkuutta ja nopeutta selvästi.

Pwnage on täkäläisillä markkinoilla vielä tuntematon nimi, mutta yhtiön verkkosivuilta saa tilattua tuotteet myös Suomeen. Uutuushiiri StormBreaker on yhtiön markkinointipuheita lainaten taottu kuolevan tähden sydämessä.

Pwnage StormBreaker on magensiumrunkoinen ja erittäin keveiden hiirten luokkaan kuuluva pelihiiri, vaikka RGB-valaistuksen puute saattaakin hämätä joitain potentiaalisia asiakkaita. Hiiren pääpainikkeet on toteutettu Omronin kytkimillä, joille luvataan 20 miljoonan klikkauksen elinikä. Lisäksi hiirestä löytyy peukalopainikkeet ja rulla. Nykytrendien mukaisesti ja magnesiumin ominaisuuksia hyödyntäen hiiren runko ei ole umpinainen, vaan rei’itetty laajasti erilaisin nelikulmioin. Hiiren strategiset mitat ovat 122 x 64 x 42 mm ja 53 grammaa.

StormBreakerin silmänä toimii PixArtin optinen PAW3395-sensori, jolle luvataan 26 000 DPI:n maksimitarkkuus. Valitettavasti hiiren muita ominaisuuksia, kuten kiihtyvyyttä, ei ole listattu. Harvinaisemman pään ominaisuutena käyttäjä voi siirtää sensoria muutaman sentin matkalla optimoidakseen sen omaan tyylinsä sopivaksi, mutta tarkkaa säätövaraa ei ole ilmoitettu. Yhtiön mukaan liikuteltava sensori parantaa parhaimmillaan 14 % nopeutta ja tarkkuutta sekä vähentää ”seilailua” tarkoitettuun liikkeeseen verrattuna jopa 23 %, viitaten Aalto Yliopiston tutkimukseen.

Langattomalle hiirelle luvataan maksimissaan 120 tunnin akunkesto kahden tunnin latausajalla USB-C-johdolla. 2000 hertsin langaton yhteys on toteutettu Nordic nrf52840 MCU-mikrokontrollerilla ja pyramidin mallisella vastaanottimella. Vastaanotin on tarkoitettu pöydän päälle asetettavaksi parhaan mahdollisen signaalin takaamiseksi.

Pwnage StormBreaker on hinnoiteltu verottomana edullisimmillaan 169 dollariin mustana tai valkoisena mustin oteteipein ja valkoisin PTFE-tassuin. Rajoitetun painoksen harmaa tai monivärivaihtoehdot nostavat hintaa 10 dollarilla ja kulta-mustat oteteipit 9,99 dollarilla. Lisäksi mukaan voi valita punaiset tai mustat lasitassut 19,99 dollarin lisähintaan.

Lähteet: Pwnage, TechPowerUp

This site uses XenWord.
;