Acerin innovatiivinen liukuva näppäimistö mahdollistaa kannettavan tehokkaamman jäähdytyksen paljastamalla rungosta kaksi uutta tuuletusaukkoa.

Acer on esitellyt uuden huippuluokan pelikannettavan mielenkiintoisella liukuvalla näppäimistöratkaisulla. Uusi Predator Helios 700:n liukuva näppäimistöteknologia on ristitty HyperDrift-näppäimistöksi ja se on suunniteltu parantamaan kokoonpanon jäähdytystä.

Predator Helios 700 on konfiguroitavissa tämän hetken nopeimmilla kannettaviin suunnatuilla komponenteilla. Kannettavan 17-tuumainen IPS-näyttö tarjoaa FullHD-resoluution 144 hertsin virkistystaajuudella ja se tulee saataville parhaimmillaan Intelin Core i9 -prosessorilla, 64 gigatavulla muistia ja NVIDIAn GeForce RTX 2080 -näytönohjaimella sekä Killer DoubleShot Pro -verkkoratkaisulla, joka rakentuu Wi-Fi 6 -teknologiaa (802.11ax) tukevasta langattomasta ja 2,5 Gbps:n langallisesta verkko-ohjaimesta.

Kannettavan erikoisuus on sen jäähdytysratkaisu ja siihen vahvasti liittyvä HyperDrift-näppäimistö. Näppäimistön WASD-näppäimet on toteutettu analogisen syötteen mahdollistavilla lineaarisilla MagForce-kytkimillä ja sitä voidaan liu’utaa vakiosijainnistaan kohti käyttäjää siten, että kosketushiiren sisältävä osa taittuu loivassa kulmassa kohti pöytätasoa ja näppäimistön ja näytön väliin jää tilaa uusille tuuletusaukoille sekä ikkunalle koneen sisuksiin. Jäähdytin on varustettu uusilla 4. sukupolven AeroBlade 3D -tuulettimilla, viidellä kuparisella lämpöputkella sekä höyrykammioteknologialla.

Samassa yhteydessä yhtiö päivitti myös Predator Helios 300 -mallin uuteen sukupolveen. Siihen voi konfiguroida jatkossa parhaimmillaan Core i7 -prosessorin, 32 Gt muistia, kaksi NVMe-SSD-asemaa RAID-tuella sekä GeForce RTX 2070 MaxQ -näytönohjaimen.

Predator Helios 700 saapuu Euroopassa myyntiin heinäkuussa 2699 euron lähtöhintaan, kun Helios 300:n lähtöhinta on 1499 euroa. Yhtiö ei ole vielä paljastanut parhaimpien konfiguraatioiden hintoja.

Lähde: Acer

This site uses XenWord.
;