Alienware 24,5-inch 500 Hz Gaming Monitor tukee NVIDIA Reflexiä ja on G-Sync Compatible -sertifioitu.

Alienware on esitellyt uuden 24,5-tuumaisen 24,5-inch 500Hz Gaming Monitor -näytön, tarkemmalta nimeltään AW2524H, joka tarjoaa nimensä mukaisesti peräti 500 hertsin virkistystaajuuden. Vastaavaan virkistystaajuuteen on yltänyt Asus viime vuoden toukokuussa esittelemässään ROG Swift 500 Hz -näytössä, mutta Asuksen käyttämän TN-paneelin sijaan Alienwaren uutuus hyödyntää IPS-paneelia.

Kyseessä on Full HD -resoluution näyttö 480 hertsin natiivivirkistystaajuudella ja se tukee ylikellotusta 500 hertsiin saakka. Näyttö on G-Sync Compatible -sertifioitu ja se tukee NVIDIA Reflexin viiveenmittausta. Näytön GtG-vasteajoiksi luvataan vain 0,5 ms ja värintoiston osalta sen luvataan tarjoavan 99 prosenttisen kattavuuden sRGB-väriavaruudelle DisplayHDR 400 tuen kera.

Ulkonäköä piristämään Alienware on sijoittanut näytön takapuolelle kustomoitavat AlienFX-valaistukset ja näytön kylkeen esiin vedettävän kuuloketelineen.

Alienware 24,5-inch 500 Hz Gaming Monitor -näytön suositushintaa ei ole vielä paljastettu, mutta näytön myynti alkaa Yhdysvalloissa maaliskuun 21. päivä.

Lähde: Engadget

This site uses XenWord.
;