Saksalainen Alphacool tunnetaan parhaiten nestejäähdytystuotteistaan. Siihen kategoriaan osuu myös yhtiön tuorein julkaisu Eisball Digital RGB.

Eisball Digital RGB on alun perin CES-messuilla vuoden alussa esitelty näyttävä nestesäiliö. Perinteisistä lieriöistä ja kuutioista poiketen Eisball on muotoiltu pallomaiseksi säiliöksi, jossa on pumpun paikka keskellä säiliötä. Pumpun sijoittamisen keskelle nestesäiliötä kerrotaan tekevän siitä vielä normaalia hiljaisemman. Säiliö on valmistettu läpinäkyvästä nailonista pois lukien sen keskiosan ympärillä kulkevan kaistaleen, johon on sijoitettu muun muassa yhtiön logo. Säiliön kehää kiertää lisäksi osoitettava RGB-LED-valaistus, kuten nykypäivänä on oletettavaa.

Eisball Digital RGB:n mitat ovat 117,51 x 128 x 128 millimetriä ilman kiinnikkeitä ja 130,01 x 128 x 128 mm kiinnikkeillä. Painoa säiliöllä on 243 grammaa ja se on varustettu kahdella vaihtoehtoisella kiinnitystavalla. Eisballin voi kiinnittää oletuskiinnikkeillä joko 120 tai 140 mm:n tuuletinpaikkaan tai muuhun vastaavaan, kuten nestekierron jäähdyttimeen, tai vaihtoehtoisella kiinnikkeellä 2,5 tuuman SSD-aseman kiinnikkeisiin. Säiliö on yhteensopiva D5/VPP-pumppujen kanssa.

Alphacoolin uusi jäähdytin on saatavilla heti yhtiön omasta verkkokaupasta. Ilman pumppua se on hinnoiteltu verottomana 79,94 euroon ja Eispumpe VPP755 V.3 -pumpulla niin ikään verottomana 124,95 euroon.

Lähde: Alphacool