Uudet Radeon Software ajurit tuovat mukanaan virallisen tuen Total War: Three Kingdoms pelille.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.5.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuuriin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 19.5.2 -ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki Total War: Three Kingdoms -pelille. Mitään mainintoja mahdollisista suorituskykyeroista ei kuitenkaan ole mainittu.

Tämän lisäksi ajurit korjaavat tuttuun tapaan aiempien ajureiden ongelmia, kuten Radeon VII:llä esiintynyt vilkunta usean näytön kokoonpanoilla ja Radeon WattManin välillä näyttämät väärät maksimilämpötilat joillain näytönohjaimilla. Tiedossa olevien ongelmien listalta löytyy muun muassa vanha tuttu Radeon WattManin ja Overlayn Performance Metrics -välilehden mittareiden seilaavat lukemat Radeon VII:llä ja Ryzen-APU-piirillä varustettujen Acer Swift 3 -kannettavien epävakaus ajurien asennuksessa, jos käyttäjä on valinnut Custom Clean Installation -asennusmetodin. Voit tutustua kaikkiin ajureiden muutoksiin niiden julkaisutiedotteesta.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;