Windows 10 Fall Creators Update tuo mukanaan Windows Mixed Reality -tuen, jonka tueksi on esitelty edullisia VR-laseja useilta valmistajilta

Microsoft on julkaissut tänään Windows 10:n neljännen merkittävän päivityksen, Fall Creators Updaten. Fall Creators Update jatkaa siitä, mihin Creators Update jäi ja panostaa etenkin sisällöntuottajien kaipaamiin ominaisuuksiin ja virtuaalitodellisuuteen.

Windows 10 Fall Creators Updaten selvästi merkittävin uudistus on WMR eli Windows Mixed Reality. WMR parantaa Windowsin tukea VR- ja AR-laseille ja sen tueksi julkaistaan tänään lukuisia eri valmistajien WMR-yhteensopivia VR-laseja.

WMR:n lisäksi Fall Creators Update tuo muun muassa tuen katseenseurannalle suoraan käyttöjärjestelmän puolelta, parannuksia Windows Ink -tukeen, Files On-Demand -palvelun OneDriveen ja parannellun Game Mode -pelitilan sekä Mixer-streamauspalvelun. Microsoft on myös varmistanut, että vähintään yksi Creators Updaten stutterointia aiheuttavista bugeista on korjattu Fall Creators Updatessa.

Voit tutustua Windows 10 Fall Creators Updaten uudistuksiin tarkemmin Microsoftin Windows Blogissa ja aiemmissa uutisissamme.

Windows 10 Fall Creators Updaten saa ladattua omalle koneelleen yksinkertaisimmin suoraan Windows Updaten kautta, mutta mikäli se ei tarjoa päivitystä heti, voi sen ladata myös Microsoftin verkkosivuilta löytyvällä työkalulla myöhemmin tänään.

This site uses XenWord.
;