AMD:n kotisivuilla järjestettävästä kilpailusta voi voittaa Radeon Vega -näytönohjaimen, joka toimitetaan voittajalle elokuun loppuun mennessä.

AMD kertoi ensimmäisiä tietoja uudesta Vega-grafiikka-arkkitehtuuristaan aiemmin tällä viikolla ja uutisoimme io-techissä kattavasti uusista ominaisuuksista. Myöhemmin tänä vuonna virallisesti julkaistava Vega on suunnattu näytönohjainmarkkinoiden terävimpään kärkeen eli se tulee kilpailemaan NVIDIAn kanssa suorituskykyisimmän näytönohjaimen tittelistä.

Yritys kertoi jo viime vuoden elokuussa sijoittajille suunnatussa esityksessä, että se aikoo julkaista Vegan tämän vuoden ensimmäisen puoliskon eli tammi-kesäkuun aikana:

Will launch “Vega” for the enthusiast market in 1H 2017

Julkaisu ei välttämättä tarkoita samaa, kuin näytönohjainten saapuminen myyntiin kauppojen hyllyille. Myynnin alkamisesta antaa kuitenkin osviittaa AMD:n ve.ga-kotisivuilla järjestettävä kilpailu, josta voi voittaa ja saada käsiinsä ensimmäisten joukossa uuden Radeon Vega -näytönohjaimen

Kilpailussa täytyy vastata kolmeen kysymykseen (oikeat vastaukset: A Star, Closed Eye & On the stairs),  jonka jälkeen arvontaan osallistuakseen sivuille täytyy kirjautua Facebook-tilillä tai sähköpostiosoitteella.

Itse arvonta on perusmarkkinointia, mutta mielenkiintoisin yksityiskohta löytyy kilpailun säännöistä ja ehdoista. Niiden mukaan arvonta suoritetaan 6. helmikuuta ja sponsorille eli AMD:lle sallitaan 28 viikkoa palkinnon toimittamiseksi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Radeon Vega -näytönohjain toimitetaan voittajalle viimeistään viikolla 34 eli 21. – 27. elokuuta.

Tämän hetkisten tietojen perusteella io-techin oman arvion mukaan Vega tullaan julkaisemaan touko-kesäkuussa ja saapuu myyntiin heinä-elokuussa.

Lähde: AMD

This site uses XenWord.
;