Joidenkin tietojen mukaan Pei olisi perustamassa uutta yritystä, jonka luonteesta ei kuitenkaan ole vielä tarkempia tietoja.

Android Central -sivuston saamien tietojen mukaan OnePlussan toinen perustaja Carl Pei on jättänyt yrityksen. Pein kerrotaan jättäneen yrityksen muutama viikko sitten, Nord-älypuhelimen julkaisun jälkeen. Pei oli keskeisessä roolissa uuden Nord-brändin kehittämisessä. Joidenkin vahvistamattomien huhujen mukaan yrityksen sisällä olisi käyty valtataistelua toisen perustajan Pete Laun kanssa.

Eilen Android Police -sivusto uutisoi Redditissä julkaistuista sisäisistä dokumenteista, joista kävi selville Pein poistuminen riveistä. Muistion mukaan aiemmin Intian toiminnoista vastannut Emily Dai ottaa yrityksessä johtavan roolin. TechCrunch-sivuston lähteistään saamien tietojen mukaan Pei aikoo perustaa uuden yrityksen, jonka yksityiskohdista ei ole kuitenkaan vielä tarkempaa tietoa.

Toistaiseksi OnePlus on kieltäytynyt kommentoimasta asiaa Android Centralille ja Android Policelle. Myös io-tech tiedusteli OnePlussalta asiasta, mutta yritys ei vastauksessaan halunnut tällä hetkellä kommentoida asiaa.

OnePlus julkistaa huomenna uuden OnePlus 8T -älypuhelimensa.

Päivitys 19.10.2020: Carl Pei itse on vahvistanut lähtönsä OnePlussan foorumille julkaisemassaan kirjoituksessa. Hän kertoo nyt ottavansa hieman aikaa itselleen, perheelleen ja ystävilleen, jotka ovat jääneet taka-alalla OnePlussan perustamisesta lähtien. Pei kiittää myös Pete Lauta luottamuksesta, ohjauksesta ja kumppanuudesta. Tulevaisuudensuunnitelmistaan Pei ei toistaiseksi kertonut tarkemmin.

Lähteet: Android Police, Android Central, TechCrunch

This site uses XenWord.
;