Tilaisuudessa Applen odotetaan huhujen mukaan julkaisevan kolmannen sukupolven iPhone SE:n, uuden iPad Airin sekä seuraavan sukupolven järjestelmäpiiriä käyttävät MacBook-kannettavat.

Apple on julkistanut pitävänsä kevään julkaisutilaisuutensa maaliskuun 8. päivä eli ensi viikon tiistaina. Tuttuun tapaan yritys on lähettänyt tilaisuuteensa kutsuja, joiden iskulauseena toimii tällä kertaa ”Peek performance”, eli sanaleikki huippusuorituskyyn viittaavan peak performancen ja kurkistamista tarkoittavan peek-sanan kanssa.

Yrityksen odotetaan esittävän tilaisuudessa jo kauan huhuissa pyörineen kolmannen sukupolven iPhone SE:n, minkä lisäksi myös iPad Airin päivitystä on tälle keväälle odotettu. Ainakin iPhone SE:n sisällä odotetaan huhujen mukana olevan Applen iPhone 13 -malleista tuttu A15 Bionic -järjestelmäpiiri, joten mitään ennennäkemätöntä suorituskykyä ei siltä osalta ainakaan todennäköisesti ole odotettavissa.

Toki kutsun suorituskykysanaleikki voi viitata iPhone SE -mallin edullisempaan hintaan, sillä luokassaan puhelin tulee todennäköisesti olemaan varsin vikkelä, mutta toisaalta huhuissa on odotettu myös Yhdysvaltalaisvalmistajan uusia MacBook-tietokoneita, joiden sisällä olisi päivitetty järjestelmäpiiri. Uuden sukupolven Apple Silicon -järjestelmäpiiri toisikin mukanaan oletettavasti aiemmista MacBook Aireista ja 13-tuumaisista MacBook Proista löytynyttä M1-piiriä kehittyneempää suorituskykyä.

Lähde: 9to5Mac

This site uses XenWord.
;