Valmistusvirhe koskee toukokuun 2021 ja maaliskuun 2022 välillä valmistettuja nestecoolereita ja tilanteen voi korjata joko tilaamalla kotihuoltopaketin tai lähettämällä coolerin huoltoon.

Arctic varoittaa löytäneensä valmistusvirheen suosituista Liquid Freezer II -AIO-nestecoolereista. Kyseisen malliston 240 mm:n malli sai myös io-techin testeissä Toimituksen valinta -kunniamaininnan hintaluokkaansa nähden hyvän suorituskykynsä myötä.

Arcticin mukaan osassa Liquid Freezer II -nestejäähdyttimistä on havaittu, etteivät niiden tiivisteet ole olleet riittävästi vulkanoituja, minkä myötä coolereissa voi tapahtua kemiallista reaktiota kylmälevyn ja tiivisteen välillä. Kemiallinen reaktio puolestaan voi johtaa rikkijäämien ja kuparilevykerrostumien muodostumiseen ja siten jäähdytystehon heikkenemiseen.

Ongelmia virheellisissä yksilöissä ei välttämättä ilmene välittömästi, vaan tiivisteen rappeutuminen ja kemiallinen reaktio voi tapahtua pidemmänkin ajan kuluessa 6 vuoden takuuajan sisällä. Arctic suosittelee huoltamaan kaikki virheelliset coolerit mahdollisimman pian. Valmistajan omaan huoltoon Saksaan tai Yhdysvaltoihin lähettämisen lisäksi Arctic tarjoaa myös ilmaiseksi tilattavissa olevan kotihuoltosarjan, jonka avulla käyttäjät voivat itse vaihtaa tiivisteen ja kuparilevyn muutamissa minuuteissa ilman aiempaa asiantuntemusta. Asennusta varten tarjolla on myös valmistajan oma video, jossa huolto opastetaan.

Valmistusvirhe koskee toukokuun 2021 ja maaliskuun 2022 välillä valmistettuja coolereita ja oman yksilön tilanteen voi tarkistaa valmistajan kotisivuilta löytyvästä lomakkeesta, johon ilmoitetaan tuotteen malli, toimitusmaa ja ostopäivä.  Valmistaja on myös lisännyt uusiin valmistusvirheen havaitsemisen jälkeen valmistettuihin malleihin QC Passed -tarran, joka kertoo, ettei kyseisissä coolereissa ole tässä uutisessa mainittua virhettä.

Lähde: Arctic

This site uses XenWord.
;