io-techin ja Contourin helmikuun arvonnassa palkintona on ergonominen hiiriohjain.

Kaupallinen yhteistyö: Arvomme osallistuneiden io-techin käyttäjien kesken Contourin ergonomisen RollerMouse Red plus -hiiriohjaimen, jota käytetään suoraan näppäimistön edessä.

Valmistajan omien sanojen mukaan mullistava RollerMouse on suunniteltu ammattilaisille, jotka viettävät suuren osan työpäivästään tietokoneen ääressä. RollerMouse voi auttaa kehittämään työtehokkuutta sen lisäksi, että se voi poistaa perinteisen tietokonehiiren aiheuttamaa kipua ja rasitusta.

Red plus on yhtiön mukaan tarkimpia saatavilla olevia RollerMouseja, joiden ainutkertainen laatu takaa parhaan mahdollisen kokemuksen. Edistynyt suunnittelu ja ensiluokkainen teknologia tarkoittavat, että tämä on tehokkain, mukautuvin ja käyttömukavuudeltaan paras saatavilla oleva RollerMouse.

Saatat tälläkin hetkellä tuntea särkyä kädessäsi, olkapäässäsi tai niskassasi? Haluat estää rasituksesta johtuvia kiputiloja? Haluat mahdollisuuden ohjelmoida näppäimet haluamallasi tavalla hyödyntäen sovelluskohtaisia profiileja? Tai ehkä sinulla on jokin täysin muu syy saada itsellesi RollerMouse Red Plus. Haluamme tietää sinun tarinasi.

Osallistu arvontaan vastaamalla kommentteihin uutisen kommenttilomakkeella tai TechBBS-foorumin kautta, miksi juuri sinun tulisi voittaa tämä loistava, palkintoja kahminut ergonominen hiiri.

Osallistumisaika päättyy 11. maaliskuuta klo 23:59. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti profiilista löytyvään sähköpostiosoitteeseen ja yksityisviestillä. Jos arvonnan voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, arvonta suoritetaan uudelleen.

Onnea arvontaan ja reilun 300 euron hintaisen Contourin RollerMouse Red plus -hiiriohjaimen ja muiden mallien jälleenmyyjät löydät esimerkiksi Hinta.fi-hintavertailusta.

This site uses XenWord.
;