Tyypillisistä ulkoisista näytönohjaimista poiketen ASRock RX570TM-ITX/TBT on suunniteltu alusta alkaen käytettäväksi ulkoisena näytönohjaimena joko omassa koteloinnissaan tai osana näyttöä tai Mini-ITX-kokoonpanoa.

ASRock on esitellyt parhaillaan käynnissä olevilla Computex 2019 -messuilla mielenkiintoisen uuden ulkoisen näytönohjaimen. Yhtiön uutuus on sen mukaan maailman ensimmäinen Thunderbolt 3 -näytönohjain.

ASRockin RX570TM-ITX/TBT vie ulkoisten näytönohjainten konseptin aiempaa pidemmälle. Tähän astiset ulkoiset näytönohjaimet ovat olleet tyypillisesti perinteisiä työpöytänäytönohjaimia tai esimerkiksi MXM-moduuleita. ASRockin uutuus on sen sijaan suunniteltu varta vasten joko ulkoiseksi näytönohjaimeksi tai integroitavaksi osaksi näyttöä tai Mini-ITX-kokoonpanoa.

Kuten jo nimestä voi päätellä, RX570TM-ITX/TBT:n sisältä löytyy AMD:n Radeon RX 570 -grafiikkapiiri joko 4 tai 8 Gt:n muisteilla. Näytönohjaimesta saa kuvan ulos kahdesta HDMI 2.0 -liittimestä, VGA-liittimestä tai sisäisestä LVDS-liittimestä. Lisäksi näytönohjain on varustettu SATA-liittimellä, neljällä USB 3.2 Gen1 -liittimellä, gigabitin verkkoliitännällä sekä tietenkin koko laitteen tietokoneeseen yhdistävällä Thunderbolt 3:a tukevalla USB-C-liittimellä.

Lähde: ASRock

This site uses XenWord.
;