Youtubeen on päätynyt etuajassa Asuksen Ryzen-lippulaivaemolevyn esittelyvideo.

AMD:n uusia Ryzen-prosessoreita tukevat ja X370-piirisarjaan perustuvat AM4-emolevyt julkaistaan virallisesti 2. maaliskuuta. Netistä löytyy kuitenkin jo runsaasti tietoa, ominaisuuksia ja kuvia eri valmistajien emolevymalleista, kuten olemme io-techissä jo aiemmin uutisoineet.

Asus onnistui myös itse kämmäämään Crosshair VI Hero -emolevyn tuotesivut julki liian aikaisin. Vaikka tuotesivu on jo poistettu, ominaisuudet löytyvät arkistoituina netin syövereistä. Crosshair VI Heron ominaisuuslistalta löytyy muun muassa 14 USB-liitintä, DDR4-3200-muistituki, M.2 SSD -liitin ja RGB-valaistus.

Crosshair VI Hero edustaa Asuksen Ryzen-emolevyjen terävintä kärkeä ja se saapuu Suomessa myyntiin noin 300 euron hinnalla. Verkkokauppa.com ehti jo vahingossa listaamaan Crosshair VI Heron sivuillaan, mutta on sittemmin poistanut myyntisivun.

Myös Youtubesta löytyy jo unboksausvideo, jolla esitellään Crosshair VI Heron myyntipakkaus, myyntipakkauksen sisältö ja käydään läpi  ominaisuudet. Kyseessä on varhainen testikappale, joka on eksynyt tubettajan käsiin ennen aikojaan.

This site uses XenWord.
;