Asuksen TUF Gaming TR120 ARGB -tuulettimet on varustettu mukautettavilla ARGB-valoilla ja niistä on saatavilla niin perinteisen kuin käänteisenkin ilmavirtauksen versiot.

Asus on julkaissut uudet TR120 ARGB -tuulettimet edullisemman pään PC-tarvikkeita ja -komponentteja tarjoavan TUF Gaming -tavaramerkkinsä alle. Mustana ja valkoisena tulevista 120 millimetrin tuulettimista on saatavilla erilliset versionsa sekä perinteistä että käänteistä ilmavirtausta varten. Tuulettimen käänteiset lavat auttavat kokoonpanon ilmakierron suunnittelussa ilman esteettisiä kompromisseja.

TR120 ARGB:t ovat 28 mm:n paksuisia totutun 25 mm:n sijaan ilmavirtauksen tehostamiseksi ja kykenevät noin 2000 kierroksen minuuttinopeuteen. Standard-versio pystyy luomaan 3,3 vesimillimetrin staattisen paineen 77,4 CFM:n (cubic feet per minute) ilmavirtauksella, kun taas reverse-version vastaavat lukemat ovat 2,75 mmH2O ja 76,3 CFM. Sekä tuuletinten lavat että kehysten reunat on varustettu Aura Sync -työkalulla mukautettavilla ARGB-valoilla. Tuulettimet ovat PWM-kontrolloituja (pulse width modulation) ja melutasoksi niille kerrotaan maksimissaan 29 desibeliä.

TUF Gaming TR120 ARGB -tuulettimet myydään yhden ja kolmen kappaleen pakkauksissa. Suomessa tuulettimia on jo listattuna eri jälleenmyyjillä ja niiden hinnat alkavat noin 22 eurosta kappaleelta, kun taas kolmen kappaleen pakkauksen hinta alkaa reilusta 55 eurosta.

Lähde: Asus, Tuotesivut (1, 2), Hinta.fi

This site uses XenWord.
;